Идеи за велигденски декорации во домот

b9c3c43c05491b24d79662c7GLGL-1000x500

Велигден се наближува, па решивме да ви прикажеме интересни идеи за декорирање на домот. За повеќето од нив не треба да вложувате ништо, едноставно треба само да ги пренамените предметите кои веќе ги имате во домот.

Дури и оние кои не го слават Велигден од верски побуди, туку само како прилика за убав семеен ручек може да уживаат во изработката на овие декорации.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *