Идеални тетоважи за искрени љубители на книгите

PicMonkey2-1000x500

Во потрага сте по идеална тетоважа, но уште не сте нашле нешто што би било идеално за вас, што би ве претставувало на соодветен начин…Доколку сакате книги и читање тоа би можело да биде сосема добар извор на различни идеи за вашата идна, идеална тетоважа.

Доколку во одредена синтагма или мисла на книжевните великани откривте неверојатни длабочини, нешто на што се восхитувате и што би сакале да ве следи во текот на целиот живот можеби треба да размислите да го врежете на вашето тело….

Алиса во земјата на чудата

Пеколен портокал

Волшебникот од Оз

Чарли и фабриката за чоколади

Фаренхајт 451

Гордост и предрасуди 

Господар на прстените

Хамлет

Хари Потер

Клетници

Кланица 5

Светот не е фабрика за исполнување желби

Игри во ‘ржта

Малиот принц

За потеклото на видовите

Да се убие птицата подбивница

Големиот Гетсби

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *