„Hidden stories“: Нова изожба на Ксенија Котев

PicMonkey Collage

Оваа сабота (09.04.2016) со почеток во 19 часот, во „Радио бар“ лоциран во Дебар Маало, со Wish.Ko,  дамата на среброто Ксенија Котев овојпат во положба на ембрион ќе излезе од празниот скротум со нереални филигрански форми на накит, претставување на новата колекција на КК – „Hidden stories“.

Овојпат Котев го зграпчи сонот што на јаве го сонува (Catch a dream) во ритамот на отчукувањето на срцето (Heartbeat) како сребрена жица што се движи под огнот формирајќи филигранска булка во расцветување (Blossom) на распнатата душа.

Новата колекцијата на Котев ќе ве доведе до момент на искушение, а тоа е најслатко.

12935236_10153519201929499_936195185_n 12939648_10153519201924499_1928903323_n 12970246_10153519202064499_894949950_o 12959276_10153519201584499_2065522994_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *