HD тизерот за „Suicide Squad“ предизвикува морници

maxresdefault (1)

„Suicide Squad“, филмот на „DC Comics“ и „Warner Bros“, е едно од најочекуваните филмски остварувања за наредната година. Џаред Лето, Вил Смит, Маргот Роби и Кара Делвињ се дел од ѕвездите кои ги здружија своите актерски способности за потребите на филмот. Сепак, август 2016-та и не изгледа така близу, па дотогаш ќе мора да се задоволиме со тизерите кои го најавуваат ова остварување. Погрижете се видеото подолу да го гледате во HD резолуција, за што пореалистично доживување.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *