Хари Потер како инспирација за уредување на детската соба

harry-potter-themed-babyGLGL-1000x500

Никогаш не е прерано или предоцна да станете љубител на приказните за Хари Потер! А за да ви покажеме дека секогаш е вистинско време за тоа, ќе ви прикажеме како семејството Никол ја уредија собата за своето четврто дете.

Сите родители го сакаат најдоброто за своите деца, а Тифани и нејзиниот сопруг сакале своето четврто дете да биде како Хари Потер. Уште пред да се роди, тие одлучиле беспрекорно да му ја уредат собата, целосно инспирирана од овој волшебник.

Тифани вели дека жали што растела во време кога овие книги не биле напишани и објавени и не можела самата да се запознае со нив на онаа возраст кога овие дела се вистински магнет и кога целосно ја разгоруваат фантазијата. Затоа решила детската соба да ја трансформира во мало катче во кое нејзините деца ќе уживаат во секој детал кој може да се најде во познатите романи за авантурите на Хари.

Погледнете го ова генијално уредено катче, па можеби и самите ќе добиете идеја како да ја преуредите собата на вашите деца:

harry-potter-themed-baby-nursery-3-660x495

harry-potter-themed-baby-nursery-5-660x259

harry-potter-themed-baby-nursery-9-660x877

harry-potter-themed-baby-nursery-15-660x877

harry-potter-themed-baby-nursery-10-660x868

harry-potter-themed-baby-nursery-231-660x495

harry-potter-themed-baby-nursery-12-660x471

harry-potter-themed-baby-nursery-14-660x473

harry-potter-themed-baby-nursery-21-660x877

harry-potter-themed-baby-nursery-201-660x877

harry-potter-themed-baby-nursery-23-660x459

harry-potter-themed-baby-nursery-8-660x253

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *