Лепено, сечено, монтирано: Груевски рапува на „The real slim shady“

Screenshot_2

Ако ништо друго, барем во целата трагична политичка сцена за која секојдневно сведочи македонската публика, голем број на креативци успеаја да пронајдат инспирација.

Така, најновиот хит на интернет е видеото во кое главната улога ја има Никола Груевски, чија колекција на говори одлично се претопува во музиката на „The real slim shady“ од Еминем.

Иако е очигледно дека оние кое го креирале видеото не се негови симпатизери, мора да се признае дека е една од најдобрите пародии некогаш направени на македонски политичар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *