Генијални идеи за првоаприлски шеги

april-fools-day-pranks-23__605

Се наближува 1 Април, па треба да бидете подготвени со шеги кои ќе им ги направите на пријателите, семејството, па и на непријателите.

Во секој случај, имајте на ум дека нема сите подеднакво да ги прифатат овие шеги, па внимавајте со кого си имате работа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *