Фото на денот: Уживање на сонцето

pool-swimming-summer-mexico_91605_990x742

[vc_row][vc_column][mk_image image_width=”800″ image_height=”600″ crop=”true” lightbox=”true” frame_style=”border_shadow” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″ src=”http://block.com.mk/wp-content/uploads/2015/08/pool-swimming-summer-mexico_91605_990x742.jpg”][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Сликано со филмска камера, фотографот Томас Шер успешно го доловил моментот во кој гостите во еден хотел во Акапулко, Мексико, се разладуваат уживајќи во базенот.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *