Фото на денот: Тунел до небото

addf5bee79a17aab5193bb0e61bb3aa3

[vc_row][vc_column][mk_image image_width=”800″ image_height=”600″ crop=”true” lightbox=”true” frame_style=”border_shadow” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″ src=”http://block.com.mk/wp-content/uploads/2015/03/addf5bee79a17aab5193bb0e61bb3aa3.jpg”][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Изградена во периодот помеѓу 13 и 14 век, прекрасната ренесансна палата, Палацо Векио, претставува една од најубавите градби во Фиренца. Оваа прекрсна црно-бела фотографија е снимена во една од просториите на објектот, а нејзин автор е Марсело Паскарела.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *