Фото на денот: Магливо Скопје од врвот на Водно

foto na denot

[vc_row][vc_column][mk_image image_width=”800″ image_height=”600″ crop=”true” lightbox=”true” frame_style=”border_shadow” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″ src=”http://block.com.mk/wp-content/uploads/2015/02/foto-na-denot.jpg”][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Море од смог и магла е глетката во која можат да уживаат љубителите на планинарењето и чистиот воздух. Иван Здравковски со помош на својот објектив успеа загаденоста на главниот град да ја преточи во уметничка фотографија. Секако, овој агол на Скопје е уловен од врвот на Водно.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *