Фото на денот: Границата меѓу Чиле и Аргентина

monte-fitz-roy-patagonia-border-between-argentina-and-chile-5000x3333

[vc_row][vc_column][mk_image image_width=”800″ image_height=”600″ crop=”true” lightbox=”true” frame_style=”border_shadow” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″ src=”http://block.com.mk/wp-content/uploads/2015/04/monte-fitz-roy-patagonia-border-between-argentina-and-chile-5000×3333.jpg”][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Планината Фицрој, лоцирана во блиина на селото Ел Чалтен, се наоѓа на границата меѓу Аргентина и Чиле. Острите планински врвови нудат епски пејзажи, особено за време на изгрејсонцето, во кое можат да уживаат само најискусните планинари.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *