Flash tattoos: привремени златни тетоважи

picmonkey-collage7-1000x500

Привремените тетоважи повторно се хит! И тоа не се само за деца. Ако ги следите најновите трендови за убавина, тогаш сигурно сте забележале дека многу жени го украсуваат телото со привремени златни тетоважи или т.н. “flash” тетоважи.

Најновите модни трендови диктираат дека е време за “body art” или т.н. привремени тетоважи, кои оваа година блескаат пред сè во златна боја, но може да се употребат и други метални нијанси. Овие тетоважи може да се најдат во различни геометриски форми па на убавата боја добиена во летото ќе и додадете дополнителни искра. Тие можат да бидат во форма на алки, ланчиња или други произволни форми, но, секако, тие само дополнително ќе го зајакнат нашиот стил во летниот период.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *