Филмови кои ќе ви ја разгорат желбата за патување

21wild-600

YouTube каналот „Matador Network“ објави видео во кое се измешани 10 филмови кои ќе ви ја поттикнат желбата за патување. Од „The Secret Life of Walter Mitty“ до „Into the Wild“, погледнете ја листата со филмови кои со сигуност ќе ви се допаднат доколку поседувате авантуристички дух.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *