Еволуција на Бетмен

evolucij

Можеби мислевте дека за суперхеројот како што е Бетмен знаете речиси се, но веројатно грешите.

Во еволуцијата на еден јунак каков што е човекот-лилјак, ќе ви покажеме дека овој херој станува осамен и многу сериозен во подоцнежните фази на неговиот лик. Првобитните биле свртени кон хумор и наивност во еден телевизиски жанр каков што денес веќе не постои.  Денес Бетмен има сосема поинаков изглед и секој нов изгледа поимпресивно од претходниот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *