Еве што се случува кога на интернет ќе побарате „Photoshop“ помош

PicMonkey Collage

Неодамна една интернет корисничка се одлучи да побара помош од своите интернет пријатели. Имено, таа побарала од нив да го отстранат детето кое игра одбојка од инаку совршената летна фотографија. И како што секогаш се случува, интернет корисниците видоа прилика да се пошегуваат. Ова се резултатите:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *