Екстремен велосипедизам низ песочните дини на Намибија

maxresdefault (1)

Намибија, Африка. Не баш најкарактеристичната дестинација која би ја одбрале велосипедистите за своето искуство, но тоа не беше причина за „Moment Pictures“ заедно со Кајли Џејмсон да не допатуваат токму тука, и да го снимат ова спектакуларно видео. Како изгледа возењето велосипед по високите песочни дини на оазата Доаниконтес, е нешто што морате да го погледнете.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *