Ѕирнете во најспектакуларната јахта во светот

CRN-JADE-DESIGNRULZ-1

Овој престиж беше креиран од страна на „Studio Zuccon International Project“ во соработка со дизајнерската компанија „CRN“ која е дел од познатиот бренд „Ferretti Group“. Луксузната јахта која е изработена од ислучиво висококвалитетни материјали, во себе содржи и базен, гаража и хелиодром. Мешавината од дрво, метал и кожени материјали создаваат раскош кој ретко кој може да си го дозволи.

CRN-JADE-DESIGNRULZ-1

CRN-JADE-DESIGNRULZ-2

CRN-JADE-DESIGNRULZ-3

CRN-JADE-DESIGNRULZ-4

CRN-JADE-DESIGNRULZ-5

CRN-JADE-DESIGNRULZ-6

CRN-JADE-DESIGNRULZ-7

CRN-JADE-DESIGNRULZ-8

CRN-JADE-DESIGNRULZ-9

CRN-JADE-DESIGNRULZ-10

CRN-JADE-DESIGNRULZ-11

CRN-JADE-DESIGNRULZ-12

CRN-JADE-DESIGNRULZ-13

CRN-JADE-DESIGNRULZ-14

CRN-JADE-DESIGNRULZ-15

CRN-JADE-DESIGNRULZ-16

CRN-JADE-DESIGNRULZ-17

CRN-JADE-DESIGNRULZ-18

CRN-JADE-DESIGNRULZ-19

CRN-JADE-DESIGNRULZ-20

CRN-JADE-DESIGNRULZ-21

CRN-JADE-DESIGNRULZ-22

CRN-JADE-DESIGNRULZ-23

CRN-JADE-DESIGNRULZ-24

CRN-JADE-DESIGNRULZ-25

CRN-JADE-DESIGNRULZ-26

CRN-JADE-DESIGNRULZ-27

CRN-JADE-DESIGNRULZ-28

CRN-JADE-DESIGNRULZ-29

CRN-JADE-DESIGNRULZ-30

CRN-JADE-DESIGNRULZ-31

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *