Двајца велосипедисти на кои не им е мил животот

bike

Видеото подолу го прикажува искуството на Паули и Лочи, двете момчиња од Австралија на кои се чини како да не им е премногу мил животот. Имено, тие со своите велосипеди возат на планински патеки на кои повеќето не би ризикувале ниту пеш да поминат. Живеење на работ – буквално.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *