Дрвена приколка во која животот е неверојатно удобен

4-70

Како ви се допаѓа идејата постојано да патувате некаде без да треба да размислувате за трошкови за преноќување или комфорт? Доколку се сметате себеси за авантурист кој постојано сака да го менува местото на живеење, тогаш сигурни сме дека ќе ви се допадне таканаречениот „Escape Traveler“. Станува збор за удобен, комплетно опремен мобилен дом-приколка во кој можат да се сместат и до шест луѓе.

„Escape Traveler“ се продава во две големини: стандардна, која е долга 8,5 метри, и XL, која е поголема, односно 10.3 метри. Моделите се на се содржат 24 и 32 метри квадратни. Во нив се наоѓа просторија која наликува на дневна соба и чиј кревет се трансформира во удобна спална. Покрај тоа, приколката содржи и главна соба со голем кревет, кој се наоѓа на „горниот спрат“. За комфорот и економичното патување да биде загарантирано, во мобилниот дом се наоѓа и одлично опремена кујна и бања.

Ѕирнете во внатрешноста на овој дом на тркала.

1-79

7-56

6-62

5-65

4-70

3-69

2-72

8-54

9-47

10-41

11-40

12-38

13-32

14-28

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *