Доколку најпознатите Македонки имаа неколку килограми плус

PicMonkey Collage

За јавните личности, атрактивниот и здрав изглед е од голема важност. Особено за младите дами од шоу-бизнисот, за кои секогаш постои голем притисок да го негуваат својот изглед, и да се стремат кон што поголема перфекција.

Ништо поинаку не изгледаат и стандардите во Македонија, па така, на нашите ТВ екрани сме навикнати да гледаме атрактивни пејачки, актерки и водителки кои ќе ни го привлечат и задржат вниманието. Но, што доколку еден ден тие одлучат да се спротистават на притисоците кои ги наметнува општеството, и си дозволат неколку килограми плус?

Block.com.mk се обиде да замисли како би изгледал одговорот на ова прашање.

5bGH4hLl8N14TkzJetF8OQ_r

Лила Стојановска

-aqc9K-eIZ2IaiMMYlqdDA_r

Елена Ристевска

ziWSpwycxt4JsgxakfrBaQ_r

Тамара Тодевска

bQHmLDm8-zSDSa3JP-ahXA_r

Катарина Ивановска

dYtYjJruQEs9YZnHqw0epA_r

Калиопи

mjvs91nvMOWfaRYAAzDgNw_r

Сара Мејс

pQeYQlGcgBhPgXLVdKkPJw_r

Каролина Гочева

x4bV-EwFjudj2piEIpvdhg_r

Викторија Лоба

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *