Доколку девојката на Спајдермен ги имаше неговите моќи

spider_gwen_by_iantoy-d84z345

Повеќето суперхерои на денешницата се припадници на „посилниот“ пол. Познатиот Њујорк Магазин креираше интересен филм наречен Spider-Gwen, во кој главната хероина е девојката на Питер Паркер, Ендру Гарфилд. Нејзиниот карактер го толкува Ема Стоун, а ваквата замена на улогите резултираше со фантастичен тизер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *