Хиџаб принцеза: Девојка се трансформира во ликовите на Дизни

hijab-disney-princesses-makeup-queen-of-luna-40__700

Сирената Ариел, Мулан, Покахонтас, Круела Де Вил, па дури и Џафар – оваа девојка од Малезија успешно може да се претвори во било кој карактер од цртаните на Дизни.

Сарасвати е мајка на две деца, која не само што талентот да слика на своето лице го има доведено до совршенство, туку и успешно го комбинира нејзиниот џихаб за да ги искомплетира нејзините маски.

Доколку ви се допаѓа нејзината уметност со шминка, тогаш можете да го погледнете и нејзиниот профил на Инстаграм, каде под името „Queen of Luna“ има повеќе од 47 следбеници, и уште многу други фотографии од разни карактери.

hijab-disney-princesses-makeup-queen-of-luna-331

hijab-disney-princesses-makeup-queen-of-luna-321

hijab-disney-princesses-makeup-queen-of-luna-311

hijab-disney-princesses-makeup-queen-of-luna-301

hijab-disney-princesses-makeup-queen-of-luna-45__700

hijab-disney-princesses-makeup-queen-of-luna-40__700

hijab-disney-princesses-makeup-queen-of-luna-36__700

hijab-disney-princesses-makeup-queen-of-luna-35__700

hijab-disney-princesses-makeup-queen-of-luna-34__700

hijab-disney-princesses-makeup-queen-of-luna-32__700

hijab-disney-princesses-makeup-queen-of-luna-31__700

hijab-disney-princesses-makeup-queen-of-luna-30__700

hijab-disney-princesses-makeup-queen-of-luna-28__700

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *