Деца откриваат дали повеќе сакаат да се среќни или богати

maxresdefault

Ова кратко видео ни прикажува неколку деца на различна возраст, од 3 до 11 години, кои совршено одговараат на прашањето дали повеќе би сакале да бидат среќни или пак богати. Нивните одговори се неверојатно мудри и симпатични.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *