Деца кои не се свесни што точно нацртале

PicMonkey-Collage25-1000x500

Немаат сите луѓе способност да се бават со професорска, наставничка или учителска работа. Да се биде добар педагог е одговорна работа која бара многу трпение, а децата како деца – во зависност од возраста и воспитувањето може да бидат секакви.

Вистина е дека не е убаво да се смееме на некој кој уште не знае како да држи моливче, а не па да нацрта она што се очекува од него, но цртежите кои ви ги прикажуваме во продолжение ќе ве насмеат до солзи.

deca

sv

dkm

Higijena-je-važna-stvar-660x494

kon

plaza

Kad-ju-je-tata-naljutio-ovo-mu-je-poručila-660x882

lopa

mam

b[e

nozici

lav

patki

Ujak-je-vatrogasac-a-ova-čestitka-je-njegova-660x660

vlaleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *