Дејвид Бекам за H&M во новата пролетна колекција

coverdb-1000x500-1000x500

Шведскиот моден гигант реши оваа пролет да ја продолжи соработката со познатиот фудбалер Дејвид Бекам, па тој се појави во новата кампања за пролет/лето 2015 година. 

Модерната колекција под наслов Modern Essentials треба да се појави веќе од 5 март.  Покрај долната облека Essentials содржи и едноставна облека за трчање, панталони во светли нијанси, капути, како и класични бели кошули.

David-Beckham-HM-1-Vogue-20Jan15-pr_b_426x639-660x990

David-Beckham-HM-11-Vogue-20Jan15-pr_b_426x639-660x990

David-Beckham-HM-10-Vogue-20Jan15-pr_b_426x639-660x990

David-Beckham-HM-2-Vogue-20Jan15-pr_b_426x639-660x990

David-Beckham-HM-7-Vogue-20Jan15-pr_b_426x639-660x990

David-Beckham-HM-8-Vogue-20Jan15-pr_b_426x639-660x990

David-Beckham-HM-9-Vogue-20Jan15-pr_b_426x639-660x990

David-Beckham-HM-3-Vogue-20Jan15-pr_b_426x639-660x990

David-Beckham-HM-4-Vogue-20Jan15-pr_b_320x480-660x990

David-Beckham-HM-5-Vogue-20Jan15-pr_b_426x639-660x990

David-Beckham-HM-6-Vogue-20Jan15-pr_b_426x639-660x990

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *