„Cloud 9“ – егзотично парче рај сред водите на Тихиот Океан

cloud-9-fiji-floating-bar-in-the-middle-of-the-ocean-2

„Cloud 9“ е пловечко парче рај кое се наоѓа во непосредна близина на главниот град на Фиџи, Вити Леву. Простирајќи се сред светлата сина вода на Тихиот Океан, можете да стигнете до него со само 40-45 минутно возење со брод од Порт Денарау и само 10 минути возење со брз брод од Маскет Коув Ресорт, одморалиштето Рамани и Плантишн Ресорт.

Отворениот концепт се протега на две нивоа и вклучува кафуле со чил-аут амбиент, ресторан, кревети, и поглед од 360 степени кон океанот. Пловечкиот бар може да собере до 100 гости и нуди дополнителни активности како едрење, пливање и скијање на вода.

cloud 9 fiji floating bar in the middle of the ocean (1)

cloud 9 fiji floating bar in the middle of the ocean (3)

cloud 9 fiji floating bar in the middle of the ocean (5)

cloud 9 fiji floating bar in the middle of the ocean (8)

cloud 9 fiji floating bar in the middle of the ocean (9)

cloud 9 fiji floating bar in the middle of the ocean (10)

cloud 9 fiji floating bar in the middle of the ocean (11)

cloud 9 fiji floating bar in the middle of the ocean (12)

cloud 9 fiji floating bar in the middle of the ocean (13)

cloud 9 fiji floating bar in the middle of the ocean (14)

cloud 9 fiji floating bar in the middle of the ocean (6)

cloud 9 fiji floating bar in the middle of the ocean (7)

cloud 9 fiji floating bar in the middle of the ocean (4)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *