Чудесната страна на Будимпешта

I-Hunt-Lights-For-5-Years-To-Capture-Amazing-Moments-Of-The-City-__880

Марк Мерваи е професионален фотограф од Будимпешта, кој обожава да ги лови скриените магични моменти на неговиот град.Во изминатите пет години тој успеал да создаде импресивна колекција фотографии од унгарската престолнина.

Како што ќе можете да забележите и самите, тој обожава да си игра со сончевата светлина, па така, на поголемиот дел од неговите слики ќе можете да видите како изгледа Будимпешта на изгрејсонце или зајдисонце.

I-Hunt-Lights-For-5-Years-To-Capture-Amazing-Moments-Of-The-City-__880

I-Hunt-Lights-For-5-Years-To-Capture-Amazing-Moments-Of-The-City-20__880

I-Hunt-Lights-For-5-Years-To-Capture-Amazing-Moments-Of-The-City-19__880

I-Hunt-Lights-For-5-Years-To-Capture-Amazing-Moments-Of-The-City-17__880

I-Hunt-Lights-For-5-Years-To-Capture-Amazing-Moments-Of-The-City-16__880

I-Hunt-Lights-For-5-Years-To-Capture-Amazing-Moments-Of-The-City-15__880

I-Hunt-Lights-For-5-Years-To-Capture-Amazing-Moments-Of-The-City-14__880

I-Hunt-Lights-For-5-Years-To-Capture-Amazing-Moments-Of-The-City-13__880

I-Hunt-Lights-For-5-Years-To-Capture-Amazing-Moments-Of-The-City-12__880

I-Hunt-Lights-For-5-Years-To-Capture-Amazing-Moments-Of-The-City-11__880

I-Hunt-Lights-For-5-Years-To-Capture-Amazing-Moments-Of-The-City-10__880

I-Hunt-Lights-For-5-Years-To-Capture-Amazing-Moments-Of-The-City-9__880

I-Hunt-Lights-For-5-Years-To-Capture-Amazing-Moments-Of-The-City-8__880

I-Hunt-Lights-For-5-Years-To-Capture-Amazing-Moments-Of-The-City-7__880

I-Hunt-Lights-For-5-Years-To-Capture-Amazing-Moments-Of-The-City-5__880

I-Hunt-Lights-For-5-Years-To-Capture-Amazing-Moments-Of-The-City-4__880

I-Hunt-Lights-For-5-Years-To-Capture-Amazing-Moments-Of-The-City-3__880

I-Hunt-Lights-For-5-Years-To-Capture-Amazing-Moments-Of-The-City-2__880

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *