Човек птица vs. челична птица: храбро видео кое ќе ве остави без здив

maxresdefault (1)

Летањето секогаш ги фасцинирало луѓето, а ракетните ранци (Eng. jet pack), овозможија оваа историска желба да стане реалност.

Над Дубаи неодамна одржа неверојатна сцена. Групата Џетмен Дубаи и Авиокомпанијата Емирати снимија смело видео, каде “суперхероите” Ив Роси и Винс Реф користејќи ракетни ранци летаат во формација со Ербас А380. Видеото со сигурност ќе ве остави без здив.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *