woman-cooking-soup

Намирници кои никако не смеете да ги подгревате

Јасно ни е дека подгревањето на храната, особено во домаќинство со многу членови каде на големо се готви е неизбежно, но трудетесе да го правите тоа што помалку!

gallery-pic-10

9 трикови за совршено организиран дом

Дали ви се случува и покрај сите ормари, кутии, подруми и друг расположлив простор да имате проблеми со организација на гардеробата, накитот и останатите предмети во домот?

eegg-shells

10 неочекувани употреби на лушпите од јајца

Сите сме запознаени со фактот дека варените јајца се навистина здрава навика за нашиот организам.

grad

Направете мини градини од искршени саксии

Трошните или искршени саксии не треба да завршуваат во корпата за ѓубре! Употребете ги за да создадете интересна декорација за вашата градина.

image-case-fabric

5 одлични начини да го искористите омекнувачот за алишта на кои веројатно не сте се сетиле

Дали сте знаеле дека омекнувачот за алишта освен тоа што ја прави облеката мека и миризлива може да се употребува и за други цели?