picmonkey-collage8-1000x500-1000x500

Женски фризури 2015: Во тренд е „fluid hair“ бојадисување

Како што минува времето се чини дека бојадиувањето на косата престанува да биде едноставна работа која многу жени ја прават во својот дом, и почесто станува специфичен облик на уметност.

party-night-HD_wallpapers

Микс од најдобрите хитови за 2014

DJ Lichen или Ѓорги Тошев е младо и талентирано момче од Гевгелија кое ужива во тоа да ја забавува публиката низ гевгелиските кафулиња.