Бебиња кои им ги уништија уметничките фотографии на родителите

newborn-baby-photoshoot-fails-6__880

Бебињата се слатки и неодоливи, но не ретко се случува да изненадат со непредвидено уринирање во несоодветни ситуации. Токму вакви несреќи им се случиле на родителите кои само сакале да ги одбележат најмладите денови на нивните чеда преку уметнички фотографии. Звучи како идеално време за диареа, нели?

Така, наместо перфектно наместени слики, ова е резултатот со кој тие морале да се задоволат.

newborn-baby-photoshoot-fails-6__880 newborn-baby-photoshoot-fails-8__880 newborn-baby-photoshoot-fails-9__880 newborn-baby-photoshoot-fails-11__880 newborn-baby-photoshoot-fails-15-56fbea334fbd5__880 newborn-baby-photoshoot-fails-18-56fd12d11a239__880 newborn-baby-photoshoot-fails-19-56fd1e3363673__880 newborn-baby-photoshoot-fails-21-56fd2eb31db0b__880 newborn-baby-photoshoot-fails-22-56fbe0da8ba5d__880 newborn-baby-photoshoot-fails-23-56fbe9c756134__880 newborn-baby-photoshoot-fails-25-56fccfa299a91__880 newborn-baby-photoshoot-fails-27-56fcde6957920__880 newborn-baby-photoshoot-fails-28-56fceaa7371bf__880 newborn-baby-photoshoot-fails-29-56fcee051fffc__880 newborn-baby-photoshoot-fails-12__880 newborn-baby-photoshoot-fails-20-56fd1f7510ea6__880

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *