Baumhotel Robins Nest – шармантно сместување меѓу крошните

robins-nest-treehouse-hotel-6-1020x610-1000x500

„Baumhotel Robins Nest“ е шармантно сместување кое се наоѓа во германската покраина Хесен. Архитектонскиот подвиг во недопрената природата им нуди на посетителите уникатно искуство и целосно исклучување од надворешниот свет. Ова неверојатно сместување е дело на Питер Бекер, кој по неколку години на управување со барови и галерии во Берлин одлучил да се насочи кон шумата и  сега им нуди на луѓето неверојатно бегство од модерниот свет и непосреден контакт со природата.

„Baumhotel Robins Nest“ располагања со седум различни куќарки за сместување, од кои три се подигнати од земјата. Секоја колиба има уникатен стил, но сите се ги обединува дрвен мебел, декориран во рустичен стил.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *