Барби од 1959 година до денес

faces-barbie-evolution-1959-2015-2

Од појавувањето на иконската Барби кукла во 1959 година па се до денес, идеалите за убавина драстично се менуваа. Со самото тоа и изгледот на познатата Барбика претрпе одредени промени. Корисникот на Tumblr, „Tenaflyviper“, направи колекција од фотографии од куклите од 1959 година па се до денес, и ги соедини во еден единствен колаж. Погледнете и споредете. Која е вашата омилена Барби?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *