Архитекти кои имаат чудна смисла за хумор

adsads-1000x500

Архитектите секогаш се стремат да си поигруваат со оригиналните форми и да остават свој карактеристичен печат на своите проекти. Но некои од нив не се во центарот на вниманието поради фасцинантноста на објектот, туку поради бизарната смисла за хумор, бидејќи нивните идеи немаат апсолутно никаква смисла. Погледнете ги овие решенија кои ќе ви ја поттикнат фантазијата, но во сосема погрешна насока.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *