„Акварел“ тетоважи кои изгледаат неверојатно

watercolor-tattoos-silo-33

Доколку некогаш сте се тетовирале, тогаш знаете дека процесот на уметност започнува со нанесувања на црна основа. Меѓутоа, ова не е случај со студиото „Aro Tattoo“ каде е вработен тату-мајсторот Сило. Сило при неговата работа се служи најчесто со нежни бои, кои на крајот создаваат ефект како да станува збор за акварел уметност. Доколку сте заинтересирани за тоа како изгледаат неговите тетоважи, можете да ја погледнете галеријата подолу.

watercolor-tattoos-silo-18

watercolor-tattoos-silo-19

watercolor-tattoos-silo-20

watercolor-tattoos-silo-26

watercolor-tattoos-silo-28

watercolor-tattoos-silo-31

watercolor-tattoos-silo-33

watercolor-tattoos-silo-34

watercolor-tattoos-silo-38

watercolor-tattoos-silo-43

watercolor-tattoos-silo-44

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *