8 импресивни „Star Wars“ тетоважи само за вистински фанови

stunning-star-wars-tattoos

Следниве осум лица се вистински љубители на „Star Wars“ и неговото наследство. Секој има свои омилени ликови и сцени кои се трајно втиснати на  нивната кожа.

Но, за разлика од други тетоважи, нивните дизајни се всушност прилично импресивни. Веруваме дека Јода би ги одобрил овие 8 тетоважи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *