3D испечатени очила „Biz Eyes“ низ улиците на Шангај

picmonkey-collage30-1000x500

Иранската уметница Назим Сехат создаде невообичаени 3D испечатени очила “Biz Eyes”, кои овозможуваат уникатен начин на модно изразување и бескрајна забава. Доказ за ова се ентузијастичките луѓе низ улиците на Шангај кои имаа чест да бидат првите кои ги пробуваат овие бизарни очила…

Колекцијата содржи голем број на различни модели, за разлика од традиционалните очила кои нудат помалку различни опции. Назим ги смета очилата за парче накит што може да се прилагоди на нашето расположение. По една случајна средба со “streetstyle” фотографот “PEOPLEIMEET”, тие создадоа интересни фотографии од жителите на Шангај кои ги носат овие невообичаени очила. Погледнете!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *