28 неверојатно ужасни тетоважи од кои ќе ве болат очите

the-worlds-worst-tattoos-ever

Оваа компилација ги кобинира 28-те најужасни тетоважи кои некогаш сте ги виделе, со најразлични печатни грешки, шокантни уметнички дела (ако може да се наречат така) и многу погрешни избори. Се разбира, постои ласерско отстранување на тетоважи, но до тогаш овие тетоважи ќе направат да се засрамите од човештвото!

Add Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *