24 неверојатни фотографии кои ќе направат да посакате да кампувате

Climbers in three portaledges with mosquito netting camp in trees on the California Coast near Elk, California

Во галеријата подолу ви покажуваме некои неверојатни фотографии кои ќе го разбудат авантуристот во вас. Откако ќе ги погледнете ќе добиете желба да си ги спакувате основните работи, шаторот, и да заминете некаде во природа. Уживајте во инспирацијата.

Screen Shot 2014-06-29 at 4.25.31 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.26.25 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.27.13 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.28.11 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.28.50 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.29.29 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.30.18 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.30.45 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.32.01 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.32.33 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.33.19 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.34.46 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.35.13 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.36.00 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.36.47 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.37.46 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.38.33 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.39.16 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.40.18 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.40.49 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.41.35 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.42.49 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.43.31 PM

Screen Shot 2014-06-29 at 4.44.30 PM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *