23 фотографии кои прикажуваат зошто треба да ја посетите Австралија

longform-original-26683-1411614791-10

Има многу места во светот кои вреди да се посетат и може да имате апсурдно долг список на дестинации, но Австралија мора да се најде меѓу првите. Овие 23 фотографии покажуваат и зошто.

Фотографиите се направени од Јохан Лолос, белгиски авантурист, кој ја истражувал Австралија повеќе од една година. Кога тој пристигнал во Австралија имал 500 следбеници на својот Инстаграм профил. За една седмица тој веќе има повеќе од 26.000 следбеници. Погледнете зошто…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *