22 причини да ја посетите Шкотска

scotland-landscape-photography-25

Во галеријата подолу ви прикажуваме зошто Шкотска е една од оние дестинации кои треба да ги посетите барем еднаш во животот. Дивите пејзажи, карпестите брегови и замоците кои изгледаат како излезени од бајка сигурно ќе ја постават Шкотска на вашата листа на дестинации кои мора да се посетат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *