22 бизарни предмети кои можете да ги купите на интернет

PicMonkey Collage

Доколку сакате бизарни предмети во домот и особено препарирани животни тогаш ќе се израдувате кога ќе погледнете што сè може да нарачате од интернет:

1. Фетус сапун

Не сме сигурни дали ќе се чувствувате чисто по миењето со овој сапун, но доколку сакате можете да го нарачате ТУКА!

2. Чанта од препарирана жаба

Барем ќе бидете уникатни.

3. Гумени усни за на ѕид

За оние кои тврдат дека постои уметност и онаму каде што ја нема.

4. Ланче со нога од лилјак

Затоа што кој не би посакал да носи животински екстремитети на вратот?

5. Морничавото зајче Роузи

Сигурно нема да ви предизвика кошмари.

6. Препарирана нога од алигатор како справа за чешање

Вистинско уживање е кога ќе успеете да се почешате со нога од мртво животно.

7. Педесет нијанси на перничиња во облик на пенис

8. Препарирано двоглаво пиленце

Неверојатно морничаво но истовремено и слатко!

9. Препариран исправен розов глушец

Розев глушец со став на негативец од вестерн филм. Што повеќе ви треба?

10. Скулптура од бебе-црв

11. Обетки од измет од елен

Бидејќи сите сакаат животински фекалии на ушите!

12. Компактно огледалце – вилица

Сега може да си ја проверите шминката гледајќи во овие неодоливи и воопшто неморничави вилици.

13. Слика од Николас Кејџ како чизбургер

14. Препарирано газела-пиле

Ако ви се допадна двоглавото пиленце веројатно ќе ви се допадне и ова…

15. Ланче со светкав череп од глодар

 

Морничави и слатки во исто време…

16. Ламба со черепи и ‘рбети

Вистинско освежување во домот.

17. Алка со човечки заб

18. Орнамент – препарирано пиле

Очигледно препарираните пилиња се број еден производ на интернет.

19. Милениче облак

Пред да го купите размислете за одговорностите во врска со грижата за ова милениче.

20. Прстен со глава од барбика

За оние кои сакаат да се вратат во детството…

21. Плетен дигестивен систем

Едукативен и мек…

22. Неверојатна кукла со акни

Кукла без која нема да можете да заспиете.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *