busi_people_handsup

8 работи кои успешните луѓе ги прават поинаку

Луѓето кои имаат успешна кариер веројатно некои работи ги прават многу поразлично од оние кои постојано се борат за своето здодевно работно место, а би сакале да бидат поуспешни на професионален план.

never-miss-out-on-nap-time-again-bedroom-coglGLGL-1000x500

Јорган одело – за сите оние кои секаде би си дремнале

Тажна вест за сите оние кои уживаат во добриот сон: викендов часовникот се поместува напред, па се молат сите кои имаат тешкотии со недостатокот на сон овој викенд добро да Continue reading