vTime-Wilderness-River

Апликацијата vTime овозможува дружење на виртуелни локации

Апликацијата наречена vTime овозможува на своите корисници да креираат виртуелни ликови и да се „дружат‟ на виртуелни локации.

PicMonkey Collage

Највпечатливите улични изданија за време на модната недела во Токио

Токио не залудно во изминатите неколку години се стекна со репутација на „жешка точка“ кога е уличната мода во прашање.