PicMonkey Collage

„Добредојдовте во Тетово“ – креативни илустрации на Игор Ристовски

Проектот наречен „Добредојдовте во Тетово“ (Welcome to Tetovo), е дело на креативниот графички дизајнер Игор Ристовски.

camera-4

Книга која се претвора во функционален фотоапарат

На оние кои се запознаени со работата на Кели Андерсон, познато им е дека од хартија можат да се направат разни „чуда“, како функционален грамофон.

landscape-1456863660-hbz-soft-trench-00-index1(2)

Најнов пролетен тренд: лесен мантил

Кожната јакна и тренч мантилот се парчиња гардероба кои морате да ги имате во вашиот орман, исто како што мора да имате барем едни фармерки кои ви стојат совршено, бела Continue reading

PicMonkey-Collage17-1000x500

Уметност на усните

Ако добро го разбираме концептот на современото уметничко изразување, тогаш тоа значи дека секој дел од човечкото тело е потенцијално и идеално место за поставување на некое парче уметност.