landscape-1456070449-hbz-eyeshadow (1)

Искористете ги козметичките производи до последна капка – генијални трикови

Колку пати ви се случило воопшто да не потрошите некој козметички производ до крај, а да мора да го фрлите затоа што се закоравил, скршил или на кој било друг Continue reading

people are awesome

Луѓето се неверојатни – женско издание

Луѓето се неверојатни! На YouTube каналот под наслов „People are Awesome“ постојат многубројни снимки кои покажуваат што сè можат да направат луѓето и што можеме и самите да направиме само Continue reading

Sarah-Marquis-3

Од Сибир до Австралија: Пеш поминала два континента

Што може една жена да ја натера да пешачи илјада денови? Сара Маркиз помина повеќе од два континента, шест земји и за тоа време смени осум пара чизми.