48690_21_630x0

Брза проја готова за час

Доколку сте во брзање, а сепак сакате да им подготвите нешто вкусно на вашите најдраги наутро, тогаш пробајте ја оваа брза и лесна проја која ќе е готова за час.

PicMonkey Collage

14 најоткачени фризури на сите времиња

Луѓето велат – никој не сака да се разбуди со лоша фризура. Меѓутоа, во Америка постои „Ден на откачените фризури“, во кои луѓето намерно се стремат да постигнат што понеобичен Continue reading