orange facials

Направете си маска за лице од портокал и сода бикарбона

Колку и да уживаме во скапите маски за лице, од време на време не е лошо да си подготвиме нешто и самите. Сода бикарбоната е бомба за ексфолијација на кожата Continue reading

skodelica-1000x500-1000x500

Сесилија Леви: сервис за чај од стари стрипови и книги

Иако поголемиот дел од светот ја надмина старата навика на чај во пет попладне, една уметница даде свој придонес за враќњето на старите вредности.