beautiful-girl-with-black-hair-and-red-lips-posing-in-the-blue-room-805x537

Неколку трикови за потраен кармин

Многу жени се трудат да најдат кармин кој ќе биде траен и ќе обезбеди убав изглед на нивните усни, па дури се спремни да платат многу висока цена.

PicMonkey Collage

Кул геометриски тетоважи инспирирани од Бали

Уметникот од Австралија, Џаја Суартика, е авторот на овие прекрасни тетоважи исполнети со разни геометриски форми.

maxresdefault

Џенифер Гарнер свири на саксофон – најслаткото нешто што ќе го видите денес!

Џенифер Гарнер е дефинитивно една од омилените актерки од едноставни причини што е толку природна и непосредна  што добивате чувство дека веднаш би станале блиски со неа.

my-home-the-netherlands-in-40-beautiful-GLGL-1000x500

Зошто треба да ја посетите Холандија?

Алберт Дрос е туристички водич и фотограф кој со години мислел дека оние кои доаѓаат во Холандија, неговата татковина, само раскажуваат приказни за тоа како таа е прекрасна земја, како Continue reading