8-ways-to-get-a-good-sleep

Со добар сон против вишокот килограми

Внимавате на вашата исхрана, но никако да се ослободите од вишокот килограми? Според најновите истражувања, недостатокот на сон не ви помага во остварување на вашата цел.

landscape-1433529088-landscape-1433259467-uploadfsdfd-1000x500

Како обичната маичка може да стане шик парче

Има денови кога не ни се станува од кревет, но сепак мораме, и баш во тие денови од нас се очекува да изгледаме и шик и гламурозно, а сè што сакаме Continue reading